RAAD VAN ADVIES

Jean-Paul Kimmel
Jean-Paul Kimmel

Jan-Paul Kimmel is verbonden aan NXP Semiconductors N.V., waar hij verantwoordelijk is voor social responsibility. Als zelfstandig ondernemer helpt Jan-Paul ambitieuze bedrijven bij het vormgeven van hun duurzame onderneming en daarmee hun toekomst.

Maarten Bruinsma
Maarten Bruinsma

Maarten Bruinsma is directeur en mede-eigenaar van Autolease Midden Nederland (ALMN), een top 25 leasemaatschappij in Nederland. Maarten is een gedreven ondernemer met kennis van zaken. Zijn kennis en ervaring passen uitstekend bij de ambities van Privacy Direct.

Gerard Jansen
Gerard Jansen

Gerard Jansen is programmamanager van het Landelijk Expertise Centrum (LEC) Regio Nijmegen en logistiek binnen ROC Nijmegen. Gerard is een uitstekende verbinden. Hij stimuleert jonge ondernemers klantgericht te denken en de kwaliteit voorop te stellen.

Roel van Winssen
Roel van Winssen

Roel van Winssen, bekend van Van Winssen Personeel en Salaris, verzorgt sinds 2006 met een vast team van specialisten de online salarisadministratie en personeelsadministratie voor meer dan 500 kleine en middelgrote bedrijven. Roel is een ervaren ondernemer met hart voor de zaak.